Bra saker som du kan göra med hjälp utav Windows 10

Du som läser detta har förmodligen redan uppgraderat till Windows 10, eller så är du intresserad av att göra det inom en snar framtid. Windows 10 är det kraftfullaste operativsystemet som Microsoft någonsin har tagit fram.

Det betyder att du kan göra helt nya saker med hjälp utav operativsystemet. Vi har samlat några av våra favoriter i den här texten så att du ska kunna hitta tips och inspiration kring hur du kan använda ditt operativsystem och dator på ett mer effektivt sätt. Vi kommer också att gå igenom hur man gör för att skaffa sig operativsystemet, någonting som är väldigt enkelt och smidigt att göra.

Så skaffar du Windows 10

Har du inte hunnit skaffa Windows 10 till din dator ännu? Det är inte så konstigt med tanke på att operativsystemet fortfarande är relativt nytt. Att skaffa och ladda ner Windows 10 är en väldigt enkel process. Det första du behöver göra är att gå in på Microsofts hemsida. Där kan du sedan välja ut vilket av alla versioner av Windows 10 passar dig bäst.

Dessvärre så medför detta en kostnad. Om du nyligen har köpt en dator men inte tänkt på att du behöver använda dig utav Windows också så är det lätt hänt att man helt enkelt inte kan använda sin dator eftersom det saknas ett operativsystem. Om så är fallet kan ett lån utan säkerhet vara en lösning att ta till. Dessa är korta lån som är ämnade att bli tillbakabetalade efter bara någon månad. Det går även att hitta återförsäljare som erbjuder delbetalning.

Ladda ner appar till din dator

En ny sak som nu finns tillgänglig är en appbutik som man kan använda sig utav för att ladda ner appar till sin dator. Dessa fungerar mycket som appar man skulle ladda ner till telefonen och är ett smidigt och enkelt sätt att addera en hel del funktionalitet till sin dator. Man kan ladda ner program som gör arbete och vardag lättare. Dagens apputvecklare är mycket kreativa och skickliga och man kan numera hitta en app för allt som man skulle kunna tänka sig.  

Synka din dator med din telefon 

Med Windows 10 så har möjligheten att koppla ihop sin dator och telefon blivit enklare än någonsin. Många appar som man använder för produktivitet finns numera till både telefoner såväl som datorer. På så sätt så kan man alltid nå sina filer, oavsett om du är hemma framför datorn eller är på språng och bara har tillgång till din telefon.

Testa på att utforska ett nytt intresse med hjälp av appar och program

Windows 10 är som vi tidigare har nämnt det allra kraftfullaste operativsystemet som finns att använda sig utav. Detta betyder att det finns en hel del intressanta och roliga appar som du kan använda dig utav i samband med din hobby. Du kan också hitta ett nytt intresse och sysselsättning. Kanske ska du testa att klippa ihop några hemmavideor till en liten film, eller lära dig hur man använder Photoshop? Med hjälp utav Windows 10 så är det bara din egen fantasti som sätter gränserna.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0