De 5 bästa spelen för Windows 10

Allt för få människor är medvetna om att det finns en hel del fantastiska spel att tillgå från Microsoft Store på sin PC. Åtminstone de som primärt använder sin PC till jobb och/eller plugg. Men när det äntligen finns tid över efter en hård vecka kan det verkligen vara värt att utforska de spel som finns att tillgå.

Vet du inte vart du ska börja? Fortsätt läsa – här listar vi de 5 bästa spelen för Windows 10-användare!

1.    Candy Crush Soda Saga

Överst har vi valt att lista superpopulära Candy Crush Soda Saga. Har du spelat Candy Crush innan är detta spel inte mer komplext, däremot finns det nytt godis, fler läckra kombinationer samt flera utmanande spellägen att utforska! Förutom den färgsprakande grafiken och underhållning i timmar är Candy Crush Soda Saga gratis. Det finns vissa föremål i spelet som kostar, som extra liv, men detta kan man ju bara undvika om man inte vill slösa pengar.

2.    Minecraft

Vill du spela Minecraft på riktigt är det Windows 10-startsamlingen du ska investera i! Tyvärr kostar den pengar, men det kan vi ändå tycka det är värt. I Minecraft kan man ju trots allt skapa allt man kan föreställa sig, utforska olika världar och kämpa mot farliga varelser i flera timmar om man önskar det. Köper man Minecraft på sin Windows 10-enhet kan man även spela på sin mobiltelefon, surfplatta, Switch och/eller Xbox One! Så passa på att njut av den kreativa världen ensam eller med dina polare.

3.    HorseWorld 3D

För hästälskaren är HorseWorld 3D ett solklart val. Det är ett simulationsspel där spelaren kan ta hand om sin egen häst och rida den när hen än önskar – i 3D! Målet med spelet är att bevisa sin förmåga med sin häst när man rider på olika hinderbanor. Man lär sig bit för bit – med hjälp av sin ridlärare – hur man bäst leder sin häst korrekt. Traventusiasten kommer såklart finna ett större nöje i en hemsida som travsport.io, men för den yngre hästtjejen eller killen blir HorseWorld 3D snabbt ett favoritspel.

4.    Forza Horizon 4

Ett något mer actionspäckat spel än ovan nämnda är Forza Horizon 4 för Windows 10. Här ger spelaren sig ut på världens bästa bilfestival i vackra och historiska Storbritannien. Man kan välja mellan över 450 bilar och spela ensam eller tillsammans med andra. Forza Horizon 4 möjliggör det för spelaren att tävla så väl som utföra stunttrick, skapa och utforska – allt för att bli en Horizon Superstar! Spelet finns att tillgå kostnadsfritt från Microsoft Store.

5.    Paradise Island 2

Ett simuleringsspel som spelas av miljontals människor världen över är Paradise Island 2. I detta spel kan man bygga sin egen turistö och fylla den med lyxiga hotell, restauranger, butiker och annat. Under spelets gång tar man emot gäster och genomför spännande uppdrag samtidigt som man njuter av den unika och charmiga sommarmiljön. Paradise Island 2 kan man spela ensam eller tillsammans med andra, och vitsen är helt enkelt att skapa en drömmig tillflyktsplats. Även detta spel finns helt kostnadsfritt att ladda ner.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0