De bästa ekonomiapplikationerna för Windows 10

Vi lever i en värld som är mer sammankopplad än någonsin tidigare, och tillgångarna vi har gett tekniken otroliga möjligheter för att växa. Idag kan du med hjälp av applikationer på mobilen såväl som på din dator få hjälp med att organisera ekonomisk information och sakta men säkert öka din inkomst. Här listar vi därför några av de bästa applikationerna som finns att tillgå på Windows 10, så att du utan tvekan kan dra nytta av dem!

Vilken slags ekonomiapplikation behöver du?

Olika appar har olika användningsområden. Beroende på om du bara är ute efter enkla spartips, vill få en översikt över börsen eller handla med aktier med hjälp av en aktiemäklare, så behöver du hitta en applikation som passar ett användningsområde- eller som har alla.

Bästa appen för börshandel

En kostnadsfri app som rekommenderas för dig som är intresserad av börshandeln är My Stocks Alerts & Charts. Den är anpassad för nybörjare och kan användas för att se hur aktier trendar. Men det är också viktigt att komma ihåg att en app som denna inte är en full teknisk analys av dagsläget, men snarare en metod för att undersöka hur börsen ser ut.

Bästa appen för budgetering

För dig som letar efter en gratis applikation för att kunna övervaka och hantera din och din familjs budget är Budget Assistant ett perfekt hjälpmedel. Denna plattform kan du ladda ner på alla telefoner eller datorer som använder Windows 10 för att enkelt mata in månatliga inkomster och utgifter för att kunna hantera era kostnader i förhållande till era intäkter.

Bästa appen för att hålla koll på din portfolio

Om du behöver en komplett programvara som hanterar alla dina finansiella portföljer passar Virtual Portfolio Manager perfekt. Den är kostnadsfri och kan hjälpa dig att organisera dina tillgångar och jämföra valutor, och på så sätt hjälper den dig med det tuffaste som följer med portföljhantering.

Bästa appen för att hantera dina skulder

Om du vill ta ett lån eller inteckning, ta reda på hur mycket kredit du är berättigad till eller beloppet för återbetalning av räntan så kan du använda dig av applikationen Loan Calculator. Denna plattform är användarvänlig och kan användas genom en PC såväl som en mobiltelefon. Du kan snabbt beräkna dina månatliga återbetalningar, värdet på räntorna och det totala belopp som ska återbetalas.

Bästa appen för inkomst- och utgiftshantering

En app som har det hela är Saru. På denna Windows applikation får du möjlighet för att kartlägga alla dina bankkonton i samma app, och på så sätt underlättar det för dig att beräkna dina utgifter, och gör det möjligt för dig att på så sätt bedöma hur du ska bromsa överskottsutgifterna. Helt enkelt en smidig, övergripande app som passar även nybörjaren.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0