Bästa antivirus till Windows 10 från Northguard

Om du har Windows 10 på din dator är det viktigt med ett bra säkerhetsprogram. Operativsystemet kommer visserligen med sitt eget skydd, men det är sällan tillräckligt för att skydda dig om du aktivt använder internet. Det är därför du bör titta på Northguard och deras Säkerhetspaket.

Vi går igenom vad som erbjuds på företaget och varför Northguard är bäst till Windows 10 för den som vill ha något prisvärt för att skydda sig mot bedrägerier och virus. Med programmet kommer också flera andra bra funktioner som kan skydda dig mot andra bekymmer.

Viktigt med ett bra antivirus till ditt Windows 10

Om du har Windows 10 kommer du troligtvis att behöva ett ytterligare skydd än det som kommer med operativsystemet. Det finns idag många olika alternativ på marknaden, men det är inte alla som är värda pengarna. Det finns många hot på nätet och flera antivirusprogram missar vissa utav dessa risker.

Något man måste tänka på är att det inte bara handlar om virus. Du kan få dina personliga uppgifter stulna, vilket kan leda till att man förlorar pengar eller får sin identitet stulen. Det finns även andra risker som skadlig kod, vilket kan stjäla inloggningsuppgifter till din bank, sociala medier och annat viktigt.

Det är därför viktigt att man väljer ett säkerhetsprogram som skyddar dig mot dessa hot. Med alla faror som finns på Internet kan man inte vara säker nog.

Säkerhetspaket som erbjuder en helhetslösning

Med ett Säkerhetspaket från Northguard blir du skyddad mot det allra mesta. Du får ett bra antivirus som skyddar dig mot en mängd olika virus och även mot skadlig kod. Det här innebär att riskerna minskar när du exempelvis laddar ned filer på din dator, eller går in på olika sidor.

Vidare får du också skydd mot ransomware och identitetsstöld. Det här är två allt vanligare faror på nätet, och det är viktigt att man skyddar sig mot dessa. Du får även en 2-vägs brandvägg som skyddar din dator i allmänhet.

Du får också en mängd andra funktioner som kan komma till användning. Du får exempelvis funktioner för föräldrakontroll, vilket innebär att du kan kontrollera dina barns internetanvändning och försäkra dig om att inget olämpligt innehåll dyker upp. Programmet skyddar dig också mot registrering av dina personuppgifter när du använder internetbanken eller handlar hos webbutiker.

Höga betyg från kunderna

Northguard har höga betyg från kunderna och har 4,8 stjärnor hos Trustpilot. Det här betyget är baserat på mer än 2000 recensioner. Det här är ett högt betyg och innebär att företaget är pålitligt och erbjuder högkvalitativa produkter. Det här är alltid viktigt när man ska börja använda ett säkerhetsprogram, eftersom du inte vill ha något som andra redan är missnöjda med.

Med e-märkning indikerar man också att man är ett legitimt företag. Det här är minst lika viktigt eftersom det trots allt handlar om din säkerhet. Det sista man vill är att utsätta sig själv och sina personuppgifter för fara genom att välja ett undermåligt säkerhetsföretag.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0