Gratis samtal i Windows 10 med Skype

Skype är ett nätbaserat kommunikationsverktyg som erbjuder videochat, internationella samtal och textkommunikation över nätet. Skypes grundversion är en gratistjänst som låter dig göra gratis samtal i Windows 10.

Skype har prisats av användare och experter som en av de bästa lösningarna för VoIP i världen. Skype erbjuder instant messaging, gruppvideokonferenser, videochat, gruppchat och funktionalitet för samarbete och delande av dokument och bilder.  

Att ringa till fasta telefoner och mobiler erbjuds till lågt pris utan extra avgifter. För närvarande ägs Skype av Microsoft, vilket gör att man räkna med all funktionalitet och kompabilitet som man kan förvänta sig från denna högt ansedda mjukvaruutvecklare.  

Fördelar med Skype

Huvudorsaken till att Skype är världens mest populära tjänst för kommunikation online är dess extremt flexibla prissättning. Skype är väldigt populär för sin gratis videochat och andra kommunikationsmöjligheter, även om dessa är väldigt enkla och grundläggande. Som verktyg för att kommunicera mellan företag så marknadsförs Skype främst som den bästa och mest kostnadseffektiva VoIP-tjänsten.

Skype ger dig möjligheten att ringa vem som helst via Skype, ringa till mobiler och fasta telefoner världen över, starta gruppsamtal både via telefon och video, få Skype samtal kopplade till valfritt telefonnummer samt använda smarta videofunktioner för alltid kunna ha ett samtal ansikte mot ansikte.

Verktyget ger dig friheten att kunna skicka meddelande under en pågående videochatt, möjligheten att samtidigt använda instant messaging för att chatta med vänner eller skapa röstmeddelanden.

Panelen för instant messaging är väldigt enkel, du kan använda dig av olika emoticons, dra och släppa filer (oavsett om det rör sig om dokument, bilder, foton eller videos) rätt in i konversationsfönstret, söka efter ord med Bing, ta bort eller kopiera meddelanden till clipboard, redigera skickade meddelanden direkt i konversationsfönstret och sortera meddelanden skickade via Skype eller SMS.

Hantera kontakter

Du kan se en användares profil, döpa om den, lägga till den till favoriter eller en kundlista, markera konversationer som olästa, blockera en person, se gamla meddelanden, ta bort en användare från kontakter och gömma valda konversationer.

Dessutom kan du enkelt skicka kontakter direkt i Skype genom att dra och släppa kontakten direkt i chatfönstret, dela din skärm, skicka instant messages, ha videosamtal med Facebook-kontakter och se ditt nyhetsflöde direkt i Skype.

Skype låter dig backa upp dina kontakter till filformatet VCF, sortera kontakter efter namn eller online status, se Outlook-kontakter, dölja kontakter som är offline och aktivera IM-notifikationer.

Obs: Skype för desktop är inte längre tillgängligt för Windows 10 och nyare. I detta fall kan du dock ladda ner och installera Skype för Windows 10 från Microsoft Store.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0