Minecraft Windows 10

Minecraft har blivit ett av världens mest älskade spel. En tidlös klassiker som går ut på att spelare skapar och bryter isär olika typer av block i olika tredimensionella världar. Tack vare den underhållning Minecraft erbjuder och den kreativitet som spelarna får utlopp för klassas Minecraft som ett av de bästa PC-spelen idag. Inte minst Windows 10-utgåvan som finns tillgänglig att köpa.

I Minecraft för Windows 10 kan du som spelare skapa allt du kan tänka dig, utforska slumpmässigt genererade världar och slåss för din karaktärs liv. Windows 10-paketet innehåller basspelet, Starter Pack-samlingen Greek Mythology Mash-up, Plastic Texture Pack, Skin Pack 1, och Villains Skin Pack. Själva spelet är som vanligt, men det finns en hel del nya tillskott till klassikern värda utforskning!

En klassiker med de senaste uppdateringarna

Minecraft: Windows 10-utgåvan utvecklades av Mojang Studios och Xbox Game Studios. Denna version är kompatibel med Windows 10-datorer. Spelet finns att ladda ner hos Windows och när du laddar ner spelet får du faktiskt också ett startprogram som låter dig förvara olika separata installationer av Minecraft på din dator. Minecraft är trots allt ett spels om konstant uppdateras, så vill du spela en äldre utgåva kan du göra det också. Kanske vill du utforska några världar som fanns i tidigare versioner. Eller så föredrar du det senaste – det är helt upp till dig!

Som med alla utgåvor börjar du spelet som ett nyfött och förvirrat barn i Minecraft: Windows 10. Härifrån måste du samla på dig olika saker för att söka skydd, bygga bo och så vidare. Det som skiljer Windows 10-versionen från andra utgåvor åt är såklart de många nya uppdateringar som spelet kommer med!

Marketplace, Slash Kommandon, Add-ons & Multiplayer

Några av de uppdateringar som du kan njuta av på Windows-10 utgåvan av det klassiska spelet är bland annat Marketplace, Slash Kommandon, ett par Add-Ons och Multiplayer-funktionen.

I Marketplace kan du samla på dig unika kartor, skins och texturpaket från dina favoritskapare. Med hjälp av Slash Kommandon kan du justera hur spelet spelas, det vill säga ge bort saker, ändra tiden på dygnet och så vidare. Det finns också en hel del kostnadsfria Add-Ons att nyttja för den som vill förhöja spelupplevelsen ytterligare! Sist men inte minst kan du spela tillsammans med upp till tio vänner över flera plattformar tack vare Multiplayer-funktionen.

Spela ditt favoritspel från din PC

Minecraft är ett spel som alla måste spela någon gång i livet. Det kan dock vara svårt att förstå charmen med det innan man testar, så våga ge det en chans! Särskilt när det är så enkelt att spela det från din Windows 10 PC.

Billigast är det att köra på Startpaketet som innehåller Grundspelet, 700 Minecoins, Två skinpaket, Ett texturpaket, Ett mash-up-paket och En värld. När du testat på detta föreslår vi att du testar Master Collection som innehåller Grundspelet, 1 000 Minecoins, Fyra skin-paket, Ett texturpaket, Ett mash-up-paket och Sex världar.

Oavsett vad du väljer kan du njuta av timmars underhållning med Minecraft: Windows 10 och utforska de olika världarna själv eller tillsammans med dina vänner!

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0