Gratis patiens app till din Androidmobil

Ett av de mest klassiska kortspelen är patiens. Det kan vara för att det är underhållande och spännande, eller att det går att spela på egen hand. Hur som helst så finns spelet nu utan kostnad till din Androidmobil.

Det finns många klassiska spel som de flesta känner igen. Förvånansvärt många av dessa är kortspel. Svälta räv, vänd tia, poker och patiens är alla spel de flesta kommit i kontakt med. På samma gång så är mobiltelefonerna större del av våra liv idag än vad de varit tidigare. De flesta har en smart telefon och många av oss spelar dagligen spel på dessa telefoner.

Gratis spel i din Android

Många spel finns idag gratis på Google Play, där ibland patiens. Läs mer om det på spelet på Google play. Patiens har spelats av miljoner av människor under lång tid. Det är ett spel som man spelar ensam och där man bara har sig själv att slå. Målet är att patiensen ska gå ut, alltså att alla kort ska vara prydligt samlade i högar.

Det enda sättet att jämföra olika spel mot varandra är att ta tiden. Man tar tiden från det att spelet börjar till att man är klar. Då kan man jämföra olika spel med varandra och se om man presterat bättre eller sämre än förra gången.

För de flesta är de gratis apparna ett trevligt sätt att kunna testa ett spel. Detta utan att känna att man betalar för något man inte vet om man kommer att gilla.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0